Mi kell a webshopkészítéshez?

Egy jól működő webshop készítéséhez nem kell más, mint egy megfelelő domain név. Fontos, hogy a domain név ne legyen túl hosszú, és ne tartalmazzon ékezetet.

webshop-keszites

A webshop címénél fontos, hogy maradandó és jól megjegyezhető legyen, így a vásárlók hosszú távon is emlékezni fognak a webáruházra. A logó hiányozhatatlan, hisz ez is segít egy webáruházat egyedivé tenni, gondoljunk csak arra, hogy hány olyan cégmárka van (dohány, üdítő ipar) melyek az idő múlásával sem merültek feledésbe.

A szín is oly meghatározó és fontos, mint a logó és a cím. A termékekről legyenek képek feltöltve és fontos, hogy a vásárló hasznos információkról olvashasson a leírásban. Az elektronikus piactér ma már zsúfolt, kiemelkedni a tömegből, valamilyen módon felhívni a boltunkra a figyelmet csak egyedi módon, személyre szabott áruház segítségével lehet.
Mindenkinek a célja az, hogy a vásárló visszatérő legyen. E cél elérésében és webáruháza elkészítésében a Minibolt segít. Felépitjük a menüstruktúráját, és minden olyan opciót, mely webáruháza probléma mentes működéséhez szükséges. Bármilyen felmerülő probléma esetén a hét bármely napján díjmentesen hívhat telefonon, vagy írhat skype-on. Türelmes és barátságos emberek fognak válaszolni kérdéseire.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.