A házunk sötét sarkai: ahol mindig felütheti a fejét a baj

Azért kerestem fel a vizgazfutesszerelo24.hu-t már akkor, amikor a házunk még újépítésű volt és nem volt vele semmi baj, mert előre akartam tudni, hova fordulhatok, amikor bekövetkezik valamilyen rendkívüli jellegű probléma. Mert az bizony bekövetkezik mindig. És jobb előre tudni, ki a megbízható…

Meg persze azért is, mert még maradtak ötleteim a házunk kialakítását illetően, és ők egyéb kivitelezési munkákat is vállalnak, nem csak sos-jellegű javításokat.

Sőt, írják, hogy a több évtizedes tapasztalataik ipari létesítményekben is gyűltek, na meg olyan helyeken, ahol teljesen egyedi szerelési feladatok elé állítja őket az élet a víz-, a gáz-, a fűtésszerelés és egyebek területein. A nevük sok mindent sugall, például azt is, hogy bármikor igyekeznek rendelkezésre állni, hétköznapi problémák esetén, akár extra-gyors kiszállással.

Ez nem csak a rendkívüli csőtörést jelentheti, hanem mondjuk egy kazán szerelő is gyorsan kellhet, télen, amikor bekrepál a fűtésünk. Mínusz közeli fokokban aludni lehetetlen vállalás, ezért okvetlenül hasznos, hogy valakihez nem szükséges hosszú időre előre időpontot foglalni.

A kazán szerelő szolgáltatása kellett anno nekünk is először az otthonunkban. Akkor tesztelhettük a vizgazfutesszerelo24.hu-s csapat tudását és nem csalódtunk. De ne szaladjunk ennyire előre… Hamar megtaláltam náluk, a weboldalon, hogy mit is keressek pontosan és olyan alaposak a leírásaik, hogy el is kezdtem kiismerni magam a területen. Ez több okból nagyon jó: egyrészt, amikor rendkívüli indokkal keressük őket, hogy lehetőleg hamar tudják megszerelni az elromlott vagy nem üzemelő dolgokat, pontosan le tudjuk írni, hogy miféle szerelőt küldjenek, milyen eszközökkel. Ez persze nem a mi feladatunk, ők tudják a dolgukat enélkül is, de segítünk magunkon is ezzel, akár perceket, negyedórákat, félórákat spórolunk meg a kiszállással és a megfelelő ember „riasztásával”. Márpedig ha nem tervezett szerelésről van szó, akkor az idő pénz.

De az a lényeg, hogy csak egy ügyfélszolgálatot kell keresnünk, és ezt megtehetjük a weboldalukról kiindulva vagy a megadott telefonos elérhetőségen. Amit ígérnek: nagy baj, mondjuk csőtörés esetén akár – jó esetben – 1 órán belüli kivonulás. Ahol szolgáltatnak az Budapest, vagy Pest megye területe. Utóbbinak számos településével, amikről egy listát is találunk a főoldal alján.

Tetszik az ilyen oldal, hogy ők igyekeznek semmit sem a véletlenre bízni és mindent előzetesen megtenni, hogy a mi problémánk minél gyorsabban elhárulhasson. És ha mi is észnél vagyunk, ez tényleg extragyors kivonulást és segítségnyújtást jelenthet. Amit még kiemelnek a főoldalon, az a 0-24-es ügyfélszolgálat és a 30 évnyi tapasztalat, amivel a szakembereik fel vannak vértezve. Még egy dolog tehát, ami közre játszhat abban, hogy maradéktalanul jó és alapos munkát végezzenek, ami a gyorsaságukkal összekapcsolva elég erős szolgáltatás.

Nem csak családi házak, vagy egyéb lakóingatlanok számára kínálják a szolgáltatásukat, hanem dolgoznak cégeknek is például. A webes oldalon sok apróbb alkategóriába vannak szedve, hogy milyen munkákhoz milyen szerelőt küldenek, de ezeken belül tényleg még tovább, még aprólékosabban elolvashatunk mindent arról, hogy mit kell tudni a szerelési munkákról. Csak rajtunk múlik tehát, hogy mennyire mélyülünk el ezekben, de például aki különösen igényes a saját ingatlanára, és tudni akarja, hogyan működik a fűtésrendszer, mi zajlik a falak mögött, hol ütheti fel a fejét valami probléma, és hogy előzhet meg minden váratlan bajt, annak ez az oldal a lehetőségek tárháza! Védjétek ki velük ti is a fontos rendszerek meghibásodását, vagy ha mégis megtörténik a baj, hívjátok a leggyorsabb segítséget: a vizgazfutesszerelo24.hu-t.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.