Látogasson el a Btk Kft. oldalára!

A kompresszoroknak több fajtája ismert. Az egyes változatok funkciójukat tekintve ugyanazokat a feladatokat látják el, azonban a működési elvük eltérő. A kompresszor egy gázsűrítő, ami a levegőt nagy nyomással szállítja tovább a kimeneti nyíláshoz. A Btk Kft. is foglalkozik gázsűrítő gépek forgalmazásával.

kopresszorLátogassa meg weboldalunkat, hogy végig tudja böngészni kínálatunkat! Weboldalunk legnépszerűbb termékeinek számítanak a dugattyús kompresszorok, amiből többféle változatot vehet szemügyre weboldalunkon. A btkkft.hu oldalra érve, válassza ki az Önnek leginkább tetsző lehetőséget és böngéssze végig a kategóriákat!

A dugattyús kompresszorokon belül, vannak ékszíjhajtással működő változatok, robbanómotoros kompresszorok, közvetlen hajtású kivitelek, illetve léteznek fogászati kompresszorok is. Látogassa meg weboldalunkat és mi segíteni fogjuk a döntés meghozatalában!

Ha nem tud választani a rengeteg kompresszor közül, akkor kérje ki szaktudással és tapasztalattal rendelkező munkatársunk véleményét! Minden kollégánk készséggel áll a rendelkezésére, legyen szó kompresszorról vagy sűrítőegységről, áruházunk nem ismer lehetetlent!

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.