Házhoz megy az egészség

A tönkölybúza lisztből készült ételek az utóbbi néhány évben az egészséges életmód alap élelmiszerei közé kerültek. Ez nem is véletlen, hiszen kellemes, gesztenyés ízvilága mellett, a tönkölybúzában megtalálható vitaminok és egyéb jótékony elemek száma és mennyisége jóval meghaladja más gabonafélékét.

Ráadásul a tönkölybúza gluténtartalma rendkívül alacsony, így a gluténmentes diétára kényszerülők is fogyaszthatják, de csak módjával.
Az általunk árult dr kalmár termékek még az átlagos tönkölybúza kenyerek beltartalmi értékein is túltesznek így ajánljuk mindazoknak, akik az egészséges életmódot választják, főleg, ha e mellett az sem hátrány a számukra, ha valami még finom is.
Ha valóban rendkívül jó minőségű és egészséges ételt szeretne otthonában, a tönköly lapkenyér rendelés már elérhető honlapunkon keresztül, így a dr kalmár termékek az ön otthonába is könnyedén eljuthatnak.
A tönköly lapkenyér rendelésmegoldás azok számára, akiknek nincs elérhető közelségben megfelelő szaküzlet, vagy épp most ismerkednek ennek az életmódnak a világával és bajban vannak, hogy mit honnan lehet beszerezni.
Kérjük, ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

This entry was posted in Egészség, Szolgáltatás. Bookmark the permalink.