Hogy a kicsik is nagyok lehessenek

Ahogy a világ már nem csak a mennyiségre, hanem a minőségre is egyre jobban odafigyel ipari szinten, még a legkisebb magánvállalkozásoknak is elengedhetetlen, hogy legalább évi néhány alkalommal, komoly, precíz műszerekkel kalibrálják a gyártási folyamataikat.


Mivel ezek a műszerek sokszor több, vagy akár több tízmillió Forintos tételt jelentnek, egy kis cég számára lehetetlen lenne a megvásárlásuk.
Éppen ezért néhány laboratóriumi felszerelésekkel foglalkozó cég, a laboratóriumi műszerek bérbeadása opciót is felvette a profiljába.
Ezzel pedig végre, még a legkisebb cégek számára is elérhetővé vált az olyan magas minőségű és nagy precizitású műszerek használata, mint a laboratóriumi mikro mérlegek, vagy egyéb drága eszközök, ami nagyon komoly változást jelent a hazai gazdaság számára, hiszen itthon a kis és középvállalkozásoké a főszerep.
Természetesen a laboratóriumi műszerek bérbeadása nem csak a termelés minőségének kedvez az olyan eszközökkel, mint a laboratóriumi mikro mérlegek, hanem a környezetvédelmi előírásoknak történő megfelelést is egyszerűbbé teszi. Azt hiszem, akinek volt már dolga környezetvédelmi előírásokkal, tudja miről beszélek.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.