Gyors és könnyű számlázás

Eddig rémálom volt a számlázás? Felejtse el a hagyományos papír alapú számlákat, a jövő megoldása az e-számla. Bárhonnan elérheti a kétfaktoros beléptetéssel megfelelően védett online számlázási programunkat, melynek segítségével bármikor könnyen számlázhat.

e-szamla92Valamennyi e-számlára időpecsét és elektronikus aláírás kerül, emellett garantáljuk, hogy a hatályos jogszabályoknak is megfelel.

Az e-számla kiállítása a mentett törzsadatoknak, és a rendszer felhasználóbarát működésének köszönhetően gyors és egyszerű. A számlázó program segítségével néhány kattintással elkészült számlát pedig már küldheti is a befogadónak, hiszen elegendő e-mailben elküldenie a linket, és ügyfele, könyvelője azonnal letöltheti azt. Az elektronikus továbbítás lehetőségének köszönhetően az e-számla használatával pénzt és időt takarít meg, hiszen megtakarítja a nyomtatás, postázás költségeit és az azzal töltött időt. Ráadásul a gazdaságban egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság fontossága, így az Ön vállalkozása ebben is előremutatóan működhet.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.