Gyerekruhák között böngésztünk – kiválogattuk a Tchibo webáruház legjobb termékeit

A rengeteg flitteres felső után lássunk most néhány alsót is, elsőként az egyszínű sötétkék, valamint sötétkék alapon nyomott virágmintás rakott szoknyát, ami rugalmas, ezüstösen csillogó szálakból kialakított csíkozású derékrésszel biztosítja a tökéletes és optimális illeszkedést és a kényelmet. A lefelé bővülő kialakítású szoknya lágy esésű, tiszta viszkózból készült, így szabása és anyaga is hozzájárul majd a tökéletes kényelemhez, bármi is legyen a napi program. Az egyszínű szoknyához remekül illenek akár a mintás harisnyák és leggings-ek is, míg a virágmintával nyomott darab esetén inkább az egyszínű alsó rétegek biztosíthatják majd a csinos megjelenést.

Természetesen, ha már volt róluk szó a szoknyákkal kapcsolatosan, a harisnyákért sem kell messzire menni, elég csupán egyet kattintani: a lányka termo harisnyanadrág szettek két színkombinációban érhetők el, mindkét esetben puha, meleg frottírból készült belső oldallal, hogy a hideg napokon is nyugodtan viselhessenek szoknyát a kislányok. A magas biopamut tartalomnak köszönhetően különösen bőrbarát harisnyák rugalmas derékrésze gondoskodik majd a kényelemről, vidám mintájuk pedig arról, hogy a lányok mindig igazán csinosak lehessenek! Az egyik szettben egy sötétkék-rózsaszín csíkos és egy sötétkék alapon virágmintás darabot, a másikban pedig egy bordó alapon virágmintás és egy egyszínű, sötétkék harisnyanadrágot találunk.

A pulóvereknek és harisnyáknak természetesen megvannak a maguk korlátai, és az igazán hűvös napokon egy megfelelő kabát is szükséges ahhoz, hogy megvédhessük a gyerekeket a hidegtől. A lányka termokabát sötétkék színével igazi őszi darab, ami szélálló és víztaszító külső anyagával, valamint puha, meleg köztes rétegével ideális  viselet az őszi időjárási körülmények között. Legombolható kapucnija eső esetén a fejet is megvédi majd, miközben a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően a szennyeződéseknek is jól ellenáll. A két oldalsó zseb polárbéléssel készült, az ujjvégek pedig rugalmas kialakításúak. A kabát teljes felületén tonális nyomott minta, az ujjakon és a hátsó alsó részen pedig fényvisszaverő elemek vannak, így sötétben is biztonságban viselhető.

A heti ajánlatban természetesen lábbeliket is találunk, ezek között pedig akad olyan is, ami fiúk és lányok szettjeihez is remekül illeszthető! A gyerek bőrcsizma krómmentesen cserzett, sötétbarna bőrből készült, így ez a csizma mindenféle szetthez kényelmes és stílusos megoldást jelent. Az oldalán található rugalmas betoldásoknak köszönhetően könnyen fel- és levehető, erős, csúszásgátlós talpa pedig biztosítja, hogy szaladgálás közben se kelljen attól tartani, hogy elcsúsznak a gyerekek. Ha az őszi napokra keresünk kényelmes és lezser gyerekcipő választékot, akkor érdemes itt körbenézni!

Fiúk számára is rengeteg lehetőség gyerek pulóver közül választhatunk: a szürke, college stílusú szabadidő felső elején nagy, frottír anyagú “A” betű található, ujjai végén pedig kék-fehér szegély díszíti a magas biopamut tartalmú darabot. A rugalmas nyakkivágásnál és a derékrészen bordás kötésű szegély gondoskodik a kényelemről a melírozott hatású felsőn, ami ideális viselet lesz az őszi napokon, főleg farmernadrággal viselve.

A flitter természetesen nem csupán a lányok kiváltsága, fiúk számára is választhatunk ilyen dekorációval készült felsőt, bár ebben az esetben nem annyira csillogó a minta, itt a matt szürke és fekete szín közt válthatunk egyetlen simítással. A flitteres hosszú ujjú felső biopamutból készült, kellemesen puha single-jersey anyagból van, így igazán bőrbarát viselet. Kialakítása sportos, college stílusú, vagyis igazán divatos, így a fiúk biztos örömmel viselik majd, hiszen bármilyen összeállítás részeként figyelemfelkeltő lesz majd!

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.