A megbízhatóságon van a hangsúly

Ha esküvői ruha varrásbudapest, akkor a Shery. Sokan kérdezik tőlem, hiszen az ismerőseim tudják, hogy ilyen körökben dolgozom, hogy ha egyedi menyasszonyi ruhát szeretnének maguknak, mire érdemes figyelni, hova érdemes menni, mit is érdemes tudni erről, hiszen nem nagyon van olyan, aki többször is készíttet magának menyasszonyi ruhát.

Általában úgy indul a társalgás, hogy kikötik, milyen távolságra hajlandóak elmenni, majd egy hosszabb beszélgetés végén szinte kivétel nélkül eljutunk oda, hogy ha komolyan gondolják, akkor az esküvői ruhavarrás budapest a jó megoldás, méghozzá a Shery ruhaszalon, akkor is, ha debreceni menyasszonyról beszélünk.
Láttam már sok menyasszonyi ruhát, profi márkák által készített kollekciókat, egyéni varrónők ruháit és a kettő között nagyjából mindent. Az a tapasztalatom, hogy még a legkisebb ismeretlen nénike is tud csodát alkotni, és néha a legnagyobbak is mellé nyúlnak. Nem is az a lényeg, hogy volt e már valakinek jól sikerült műve, hanem, hogy mi az a szint, amit a legrosszabb időszakában is nyújtani tud.
És ezért mondom azt, hogy a Shery az esküvői ruha varrás budapesti  nagykövete, hiszen bár biztosan tudnak hibázni, én tőlük még csak szép munkát láttam és csak elégedett menyasszonyokkal beszéltem, akiknek innen volt a ruhája. Azt pedig egyetlen menyasszony sem engedheti meg magának, hogy ne biztosra menjen, mert neki csak az az egy ruhája lesz, nem elég ha majd a következő sikerül.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.