A mobil gázolajkút mindenkit kiszolgál

Amikor betérünk egy benzinkútra tankolni, nem is gondolunk bele, hogy mennyi eszköz és gép dolgozik azért, hogy mi kényelmesen és gyorsan jó minőségű üzemanyagot kapjunk. Lehetőleg úgy, hogy ne érjen a bőrünkhöz és ne kenje össze a ruhánkat. A gázolajszivattyú minden kútfőben és tartályban üzemel, hiszen azok segítségével kerül az üzemanyag a kútból a kocsiba. A gyártók tisztába vannak mind a benzinkutak optimális működéséhez szükséges teljesítmény elvárással, mind azzal, hogy a vásárlók igényeinek megfelelően, kulturált, gyors és tiszta tankolást kell lehetővé tenni.

A gázolajszivattyú éppen ezért többféle kialakításban készül. Az elsősorban a nagy áteresztő képesség révén, akár 2000 liter/percteljesítményre is képesek, igaz, ez már inkább ipari szint. A hagyományos kutakon ettől lassabb az üzemanyag áramlása. Amikor egy tartálykocsi több ezer liter gázolajat fejt át a föld alatt lévő óriási tartályokba, ott nagyobb teljesítményre van szükség. Hiszen az idő pénz. A kútfejeken, a tankló emberek érezhetően kisebb gázolajszivattyú rendszereket használnak.

Azok általában 60 liter/perc üzemanyagot fecskendeznek át. Előfordulhat, hogy olyan helyen autózunk, ahol a közelben nincs benzinkút. Ilyen esetben kezdhetünk aggódni, hacsak nem akad egy mobil gázolajkút a környéken. Ez a praktikus megoldás jó bevételi forrást jelenthet ott, ahol valóban távol van a legközelebbi kút is. A vállalkozók gyakran szembesülnek a problémával, hogy adott zöldmezős beruházási munkaterületen nincs gázolaj utánpótlási lehetőség. Ilyenkor a mobil gázolajkút az egyetlen jó megoldás. Egy teherautó platóján szakszerűen szállítható konténer belsejében egy igazi benzinkút kap helyet, tartállyal, kútfővel és minden egyéb biztonsági rendszerrel felszerelve. Így gyakorlatilag bárhova könnyen elszállítható és a mobil gázolajkút kiszolgálja a szükséges üzemanyag igényeket. Ez a megoldás egyre közkedveltebb és kezd elterjedni, főleg a megnövekedett építkezési területek közelében. Az uzemanyagtartaly.hu weboldalon minden további szükséges információ megtalálható.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.