Labor eszköz mindenhova!

Szervusztok! Hihetetlen, de megint új hobbit találtam, és még érdekesebb, hogy már az első néhány nap után, amit a tanulással és érdeklődéssel töltöttem vele kapcsolatba, máris olyan oldalakra jutottam, ahol labor eszközöket értékesítenek, sőt, már árajánlatot is kértem.
Pedig ennek a hobbinak semmi köze sincs a kémiához, vagy fizikához, mégis, a labor eszközök között találom meg azokat a felszereléseket, amik az elinduláshoz kellenek.
Megosztom veletek, hátha mást is érdekel a téma, hogy az új őrületem a hangyatartás, hangyafarmok építése. Hogy ehhez minek kellenek labor eszközök? Nem, nem a hangyák mikrobiológiáját tanulmányozom, hanem magához a tartáshoz szükségesek.
Mégpedig azért, mert amikor az ember befog, vagy megvásárol egy királynőt, akkor az első néhány dolgozó megjelenéséig, hogy biztonságban és tisztán lehessen tartani, egy kémcsőben kell elhelyezni. A kémcső pedig a labor eszközök közé tartozik. De később is, mikor már, akár több ezer egyedből áll a boly, az itatáshoz és etetéshez, akkor is kémcsöveket alkalmaznak, hiszen ezek mindig méretpontosak, tehát könnyen csatlakoztathatóak, könnyen tisztántarthatóak és átlátszódásuk miatt könnyedén figyelemmel követhetőek a történések.

This entry was posted in Egészség, Szolgáltatás. Bookmark the permalink.