Csővázas medence egyedi rendszerrel

Még nem késő befektetni egy olyan méretes víztároló egységbe, amiben az egész család kényelmesen elfér. Alakítsunk ki a saját kertünkben egy kis strandot, ahol aztán kellemesen fürdőzhetünk. Ennek az alapját a csővázas medence adhatja. Ez a kiszerelés nagyon elterjedt az elmúlt időben és nem véletlenül. Kellően strapabíró és egyszerűen összeszerelhető. Az ára is kedvező, ami még inkább mellette szól.

De minek ekkora befektetés? Ha megnézzük, hogy nyáron amennyit költünk üzemanyagra, amit addig fogyaszt az autó, amíg elmegyünk a strandra, illetve az ottani belépőt is beleszámítva, egy nagyobb családnál elég szép összeg. Tehát inkább megéri a csővázas medence mellett letennünk a voksunkat hosszútávon. Nem kizárt, hogy már az első szezon alatt visszahozza az árát. Nincs sok gondunk vele, mert igény esetén még a talajba is süllyeszthető.

A galvanizált acélelemek nem rozsdásodnak a nedvesség hatására. A csővázas medence feltöltött állapotában téliesíthető, így még az összeszerelésével sem kell foglalkoznunk. Válaszuk ki számára a tökéletes helyet, majd ássuk ki, helyezzünk homokot a gödör aljára, aztán jöhet a csővázas medence behelyezése. Ha nem akarjuk, hogy a fürdőzők behordják a lábukkal a füvet, földet, akkor érdemes, legalább 1 méteres szélességben körülbetonozni, kialakítva ezzel egy hangulatos szegélyt.

A csővázas medence kivételes élmények helyszíne lehet, ha úgy akarjuk. Vásároljunk mellé egy nagyobb fedőfóliát, hogy használaton kívül óvjuk a fentről érkező szennyeződésektől, csapadéktól és így még a vizet is melegen tarthatjuk. A csővázas medence egyszerűen és kedvező áron megrendelhető az internetről.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.