Válasszuk az elektromos cigarettát

Napjainkban egyre elterjedtebb lesz az elektromos cigaretta, mely a hagyományos cigarettával ellentétben nem rendelkezik káros összetevőkkel. A hagyományos cigaretta rendkívül egészségtelen és sajnos nem csak a saját egészségünket veszélyeztetjük egy-egy szál cigaretta elszívásával, hanem a környezetünkben élő emberek egészségét is és mindezek mellett egyre költségesebbé válik.

elektromos_cigi_keszlet

Az elektromos cigaretta biztosítja a felhasználók számára ugyanazokat a tulajdonságokat, mint egy hagyományos szál cigaretta, viszont az elektromos cigaretta esetében a fogyasztók válogathatnak a különböző utántöltő folyadékok közül, melyek változatossá tehetik az elektromos dohányzás élményét. A kínálatban megtalálhatóak a mentolos, karamelles, vaníliás, csokoládés aromák mellett a különböző gyümölcsös ízesítések, mint például barack, banán, citrom, de akár a nikotin tartalmú és aromájú utántöltő folyadékok közül is kedvünk szerint válogathatunk.

Az elektromos cigaretta előnyei közé sorolhatjuk, hogy egyáltalán nincs kellemetlen szaga, nincs füstje, vízpárát termel, amely nagyszerűen imitálja a füstöt, emellett tökéletesen képes pótolni a dohányzás általi berögződött mozdulatsort, és más élvezeteket, olcsóbb a hagyományos cigarettánál, bárhol használható akár még autóvezetés közben is és végül, de nem utolsó sorban csökkenti, a nikotinfüggőséget ez által könnyedén segít leszokni a dohányzásról.

This entry was posted in Egészség. Bookmark the permalink.