Speciális igényre készült étrendkiegészítők

Jól tudjuk, hogy ahány ember, annyi féle. Mindenkinek más képe van arról, hogy milyen az egészséges táplálkozás, mennyi az elég vagy mennyi „bűnözés” fér bele az ételek szempontjából. Ezektől a felfogásoktól és az életstílusbeli különbségektől függően eltérő étrendkiegészítők felelnek meg.

etrend-kiegeszitok-ejszaka

Nyilvánvaló, hogy egy nagyevő, húsimádó embernek más téren kell kiegészíteni a napi bevitt tápanyagokat, mint egy intenzíven sportoló, szinte csak salátán élő személynek. Ezt nagyon jól tudják az étrendkiegészítők gyártói is, ezért próbálnak segíteni a vásárlóknak azzal, hogy különválogatják a különböző összetevőket. Így, ha csak egyféle vitamint vagy zsírsavat szeretne a szervezetébe bevinni, akkor megteheti.

Természetesen, hasznos kombinációk is léteznek, amelyek úgy vannak megalkotva, hogy az összetevők egymás hatását segítsék. Azonban érdemes utána olvasni, hogy milyen körülmények között ajánlottak ezek az étrendkiegészítők, illetve milyen tápanyagok gátolják ezeknek a felszívódását, mivel a legtöbbször ezt nem szokták feltűntetni a dobozokon.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.