Sátor bérlés különféle rendezvényekre

A sátor bérlés, vagy sátor kölcsönzés, ma már egy jól bevált módszer az olyan rendezvényszervezők számára, akik szabad téren szándékoznak nagyobb embertömegnek programot csinálni.


A sátor bérlésnek igen nagy előnye, hogy nem kell a rendezvényszervezőnek saját sátrat vásárolnia, ami lássuk be, ha évente egy-két több-száz fős eseményt kell csak kalap alá hozniuk, nem lenne túl gazdaságos, sem megvásárolni a milliókba kerülő felszerelést, sem egész évben biztonságosan tárolni azt. Az már csak hab a tortán, hogy ha sátor kölcsönzés mellett döntenek, akkor a szállítást és az össze, illetve szétszerelést sem nekik kell megoldani, ami kényelmi és anyagi szempontból is még pluszban ad hozzá ennek a megoldásnak az értékéhez.
De természetesen rendezvény sátor kölcsönzés nem csak azoknak lehet jó megoldás, akik giga méretű összejöveteleket terveznek, de egy kis kerti családi partihoz is áldásos lehet.
Gondoljunk csak bele, hogy ha otthon egy kis grillezést tervezünk, már mindenki meg van hívva, de reggel borús, esetleg esős időre ébredünk, mennyire komoly problémát tud jelenteni.
Nem úgy, hogy ha okosak voltunk és készültünk sörsátorral, ami nem csak az eső, de a szél és az esetleges tűző napsütéstől is megóvja az ünneplő sereget.
Megvenni viszont nem olcsó egy ilyen sátrat, és ha csak nem akarjuk egész szezonban használni, eléggé felesleges is. De szerencsére nem is kell, mert bérelhetünk is!
Ugye milyen jó ötlet? Béreljen ön is sörsátrat és élvezze a jó levegőt családjával.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.