Ragyogj!

Nagy örömömre szolgál, hogy olyan dolgokról írhatok, mint egy tengerparti esküvői ruha. Már a gondolat is jobb kedvre derít, hogy elképzelhetek egy ilyen ruhát, pedig elhihetik, hogy ma már épp elég rég óta ülök a monitorom előtt és eléggé elfáradtam.
De egy ilyen ruha… egy ilyen ruha, maga a megtestesült szabadság.

A tengerparti esküvői ruha egy olyan érzéki jelenés, melynek segítségével a menyasszony egyszerűen beragyogja az esküvőt.
A szemlélődő sokszor, ugyan megdicséri a ruhát, de észre sem veszi, hogy a tengerparti esküvői ruha az, ami a varázslatot életre keltette.
És pont ez a tulajdonsága az, ami a legnagyobb kincs egy ilyen ruhában. A tengerparti esküvői ruha nem vonja el a figyelmet a nőről, hanem olyan hangulatba hozza, amitől eggyé válik a ruhával és tündököl, amerre csak jár.
Erre azáltal képes egy ilyen tengerparti esküvői ruha, hogy tökéletesen igazodik a menyasszonyhoz, segíti annak alakját még előnyösebbé tenni, de közben szabadságérzetet kelt és biztonságot nyújt.
Egy ilyen ruha viselése olyan, mintha a menyasszony a világot átjáró szeretettel nőne egybe, mintha egyszerre lenne a szél és a föld, a víz és a tűz, az élet és a szerelem. Olyan érzés ez, amelyet nem lehet megfogalmazni, de akik látják a menyasszonyt, ahogy a ruhát viselik, biztosak benne, hogy angyalok segítik és a boldogság és szerelem uralja minden pillanatát. És talán így is van!

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.