Önöttvas edény a hagyományos ízek kedvelőinek

A hagyományos házias ízek kedvelői biztosan ismerik a régmúlt időkből visszamaradt edényeket, amelyekben még nagyszüleink sütöttek, főztek. Az öntöttvas edény egyike a ma is jól ismert megoldásoknak, ha például húst vagy szalonnát szeretnénk sütni.

ontottvas edény

Ontottvas edény

A masszív, vastag falú fémedény egyenletesen süt minden ponton. A vastag falú, öntöttvas edény egyetlen hátránya a súlya. Viszont a masszív szerkezete garantáltan jó ízű és finom ételek elkészítését teszi lehetővé. Aki szereti a hagyományos magyar konyhát és ízeket, annak nélkülözhetetlen egy ilyen edény a konyhájából.

Kenjen egy vékony réteg disznózsírt az öntöttvas tepsi aljára és a húst tegye a sütőbe! Egy órán belül ínycsiklandozó és nagyon finom ételt varázsolhat a család asztalára. Az öntöttvas edény rendkívül gyorsan felmelegszik és nagyon sokáig megtartja a hőt, ezzel hosszú ideig melegen tarthatja a benne elkészült ételt. Ha szeretne ilyen konyhai felszerelést vásárolni, látogasson el az edenyshop.hu webáruházba, ahol számos típus közül választhat!

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.