Műanyag ablakcsere néhány óra alatt

A téli hideg előtt, igen nagy horderejű munkája van az ablakok beépítésével foglalkozó cégeknek. Ugyanis mindenki, akinek még régi, rosszul záródó ablakai, ajtói vannak, szeretné lecseréltetni újabb típusú, korszerű nyílászárókra.

ablak

A műanyag ablakcsere napjainkban már csupán néhány órát, körülményektől függően, két napot vesz igénybe. A folyamat a következőképpen zajlik. Először felkeres néhány műanyag ablakokkal foglalkozó céget, majd árajánlatot kér. Amelyik a legjobban kedvez az Ön számára, azt a céget megbízza a nyílászárók korszerűsítésével.

A szerződés megkötése után, egy kőműves szakember a helyszínre érve leveszi a pontos méreteket, utána pedig már csak az ablakok legyártására kell várni, ami két-három hét. Végül megkezdődhet a műanyag ablakcsere. Az ablakosok kiveszik a régi ablaktokot és ablakokat, behelyezik az újakat, amelyeket purhabbal rögzítenek. A habnak néhány órát kell száradnia mielőtt mozgatni lehetne az ablakot.

Ha ez megtörtént, akkor még aznap bekerül a helyére a külső és belső párkány is, redőnnyel együtt, igény szerint. Azonban nagyon sok esetben nem lehet elkerülni a falbontást, főleg nem panellakás esetén. Téglaépítésű házaknál nincs gond, hiszen ott nem szükséges a falat megbontani.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.