Mitől lett ilyen népszerű ez a hullámlemez gyártó?

A hullámlemez elsősorban hullámformájában különbözik a hagyományos trapézlemeztől. A két termék elnevezése is mutatja, hogy míg az előbbi szögletes, az utóbbi lekerekített élű. A hullámlemezt gyakran hívják még szinuszos trapézlemeznek, minthogy a tradicionális trapézlemez egyik típusáról beszélhetünk. A Pascal hullámlemez gyártó a valódi minőség mellett az egyedi igényeket is figyelembe veszi.

 

De mi is az a hullámlemez?

 

A hullámlemez tulajdonképpen nem más, mint egy 0,4–0,75 milliméter vastagságú acéllemez. A termék általában cinkkel felületkezelt és horganyzott. Mindenképp ajánlott az egyik oldalát bevonattal ellátni a különböző időjárási viszonyok elleni védelem érdekében. Az úgynevezett „SIN” vagy más néven „S” szám a „szinusz”, vagyis a „hullám” rövidítése. Tehát az azt követő szám a hullámprofil magasságára fog utalni milliméterben.

 

Miért pont ez a hullámlemez gyártó?

 

Egy-egy hullámlemez kiválasztásánál és megvásárlásánál több szempontot is figyelembe kell vennünk. Sok mindennek köszönheti a népszerűségét a Pascal hullámlemez gyártó.

 

  1. Minőségi termékek

Az első és legfontosabb természetesen a minőség. A gyártó által kínált termékek mindegyike kizárólag a legjobb anyagokból készült. Bevonatuk lehet horganyzott, műanyag vagy vegyes, de minden esetben elsőrangú. Ennek köszönhető, hogy a lemezek, amellett, hogy egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek, rendkívül strapabírók. Szinte bármilyen időjárási viszontagságnak képesek ellenállni.

 

  1. Hatalmas választék

A Pacal hullámlemez gyártó valóban széles kínálatában több mint tíz féle színben érhetők el a különböző lemezek. Ezen kívül fontos hangsúlyozni, hogy a felhozatal állandóan változik, bővül, így érdemes folyamatosan nyomon követni a legújabb alaptermékeket, más kiegészítő elemeket és akciókat.

 

  1. Hosszútávú szakértelem

A Pascal hullámlemez gyártó több mint húsz éve, 1998 óta foglalkozik különböző lemezek kereskedésével és előállításával. Így például trapéz-, cserepes-, acél és persze hullámlemezek gyártásával is. Az idő egyben garanciát is jelent az igazán magas színvonalú termékek és szolgáltatások biztosítására.

 

  1. Garancia és jótállás

Magától értetődő, hogy nemcsak a piacon eltöltött évtizedek száma fogja szavatolni a hullámlemezek kifogástalanságát. A Pascal minden termékre garanciát vállal, amely időtartalma alatt kicseréli a hibás terméket. Az ügyfél kérésére Minősítési Tanúsítványt állítanak ki, ezenkívül a Pascal a Megfelelési Nyilatkozatnak is a birtokában van.

 

A legjobb választás!

 

A Pascal gyártó hullámlemezei tökéletes választást jelenthetnek a tetőfedésre. Ezt leszámítva a hullámlemez optimális megoldás lehet még hullámpala behelyettesítésére, esetleg különböző melléképület-, belső fal- vagy homlokzatburkolatok előállítására is. Végül, de nem utolsó sorban hibátlanul alkalmazható garázsajtó, illetve kerítés megépítéséhez egyaránt.

This entry was posted in Termék. Bookmark the permalink.