Mit tegyek a narancsbőr ellen?

Krémek és masszázs?

Mivel sokféle cellulit kezelés érhető el, valószínűnek tűnik, hogy egyik kezelés sem lesz szignifikánsan jobb, mint bármelyik másik, és egyik sem fog hosszú távú megoldást adni.

Például nem valószínű, hogy egy krém alkalmazása a bőr felületén hatással lehet a bőr alatti zsírsejtekre, vagy, hogy mérhető mértékű változást idézhet elő a bőrben, ami megszünteti a narancsbőrt.

A növényi krémek, amelyeknek a gyártói azt állítják, hogy csökkentik a narancsbőr megjelenését, ugyanolyan hiányosságokkal küzdenek, mint a helyi kezelés (masszázs).

Nem létezik olyan tudományos vizsgálat, amely igazolná, hogy egy krém elég mélyen behatolhat a bőrbe ahhoz, hogy valódi hatása legyen. Néhány krém azonban tartalmazhat olyan vegyszereket, amelyek egyeseknél allergiás reakciókat válthatnak ki.

Velashape kezelés a narancsbőrre!

Velashape nagyon hatékony kezelési módszer, amelynek során a rádiófrekvencia, és a vákuum terápia ötvöződik. Sőt, a Velashape kezelés alkalmával gördülő hengeres masszázs illetve az infravörös fényterápia együttes, egymást erősítő hatása is jelmező rá, ezáltal kiváló és tartós eredményt lehet elérni a narancsbőr kezelésében.

Érdemes olyan helyet keresni ahol Velashape kezelés során az izraeli Syneron gépet használják, ami egyedülálló technológiával rendelkezik.

Hogy előzzem meg a narancsbőr megjelenését?

Noha a cellulit megelőzése nem lehetséges a rendszeres testmozgással és tudatos táplálkozással hosszú ideig elkerülhetjük kialakulását.

Iktassuk be étrendünkbe a gyümölcsöket, zöldségeket, a dióféléket és a teljes kiőrlésű gabonából készült ételek fogyasztását. No, és persze a Velashape-ről se feledkezzünk meg!

This entry was posted in Egészség, Szolgáltatás. Bookmark the permalink.