Kiváló védelmet nyújt a Samsung telefontok

A telefonunk újszerű állapotának megőrzésére a legjobb megoldás a telefontok használata. A drága pénzen vásárolt mobiltelefon napi használata során előfordul, hogy leesik, odaütődik valahova. Az ilyenkor keletkező sérülések javítása súlyos pénzekbe kerülhet, amit jobb megelőzni. A Samsung telefontok kiváló forma és anyag választékban megtalálható a bluedigital webáruházban.

Rengeteg műanyag, bőr, műbőr, fém, szilikon, plexi, fa és parafa tok közül választhatunk, amelyek a legdivatosabb, egyedi mintázattól az elegáns stílusúig egyaránt megtalálhatók. Ha kirívó, különleges külsőt álmodtunk meg a készülékünknek, itt garantáltan csak ránk vár a számunkra tökéletes Samsung telefontok.

A legkedveltebbek a szilikon tokok, amelyek megvédik a teló hátlapját és széleit, felveszik a készülék formáját és egy mozdulattal felhelyezhetők. A kihajtható tok az egyik legbiztonságosabb megoldás, mert a telefon hátlapját és előlapját egyszerre védi. Az anyaga lehet bőr, szilikon, műbőr vagy üvegszálas műanyag.

Üvegfólia a kijelző tökéletes védelméért

Mivel a mobiltelefon napjainkban az ember életének szerves részét képezi, szinte egész nap a kezünk ügyében vagy a zsebünkben tartjuk, ennek köszönhetően számtalan olyan helyzet adódhat, mikor kisebb-nagyobb sérülésnek tesszük ki. Egy kulcscsomó vagy egy pénzérme a zsebben is tud csúnya karcolást okozni, arról nem is beszélve, ha leesik a mobil, akkor a kijelzője akár végzetesen is megsérülhet.

Az üvegfólia megóvja a kijelzőt, hogy ne kelljen súlyos pénzeket kifizetni a javíttatásért. Ma már számtalan fóliát találunk, amely megfelelő védelmet biztosít. A segítségükkel megtarthatjuk az eszközeink eredeti szépségét, valamint az esztétikai szempontokon túl, ezzel a kis ráfordítással megóvhatjuk magunkat a kijelzőcserével járó felesleges kiadásoktól.

Az üvegfólia megtalálható olyan változatban is, amely a rétegelt kialakításának köszönhetően elvezeti a rezgést a telefonról, így még nagyobb védelemben részesíti a kijelzőt. Az edzett üvegből készült üvegfólia további előnye, hogy ugyanazt az érzetet adja, mint a telefon eredeti kijelzője.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.