Kíméletes mégis könyörtelen olajfolt eltávolító

A grillparti néha komoly foltokat hagy maga után, amit nehéz eltávolítani a térkőről, de nem a Kehrfix segítségével. Ez egy olyan olajfolt eltávolító csodaszer, amivel a szennyeződés pillanatok alatt eltűnik.

Csupán egyetlen mozdulat, aztán a zsír vagy olajfoltból lesöpörhető por marad. Ez a fajta olajfolt eltávolító szer nagyon hamar magába szívja a térkőről a szennyeződéseket és biológiailag lebomlik, nem károsítja a környezetet, sem a követ. Minden olyan területen felhasználható, ahol olajfolt, zsír, vagy bármi ehhez hasonló szennyeződés történik.

Mivel a Kehrfix olajfolt eltávolító szer magában tartja a szennyeződéseket, ezért soha sem történhet meg, hogy idővel a helyén újra előtűnik. Mélyen a kő rétegei közül felszívja az olajt és a zsírt, így ami szemmel látható az csak por, amit már el is fújt a szél.

Emberre nem káros, ezért nyugodtan lehet használni gyermekek közelében is, persze vigyázva, hogy ne egyék meg vagy érintkezzen a szemükkel. Ez az egyik legjobb olajfolt eltávolító, amit webáruházunk kínálni és nyugodtan ajánlani tud!

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.