Kapható sportolóknak szánt iPhone XS tok

Remek csúcskategóriás készülékek találhatóak manapság a piacon, amelyeket óvni kell. Az iPhone XS tok eltérő típusa kapható az üzletekben, ami különböző tulajdonságokkal van ellátva. Például, ha rendszeresen sportol, esetleg eljár futni, akkor kifejezetten javasolt a sport tok. Egyesek szeretik, ha ekkor is velük van az okostelefon, ami a futás hosszát is mérheti, valamint a sebességet. Az iPhone XS tok sport verziója szerencsére kimosható, így mindig megőrizheti annak tisztaságát.

A termék lényege, hogy belecsúsztatja a telefont majd felhelyezi azt a karjára és úgy megy el futni. Egyáltalán nem fogja zavarni a mozgásban, ezért csak ajánlani lehet. Tépőzárral lehet beállítani annak a szorosságát, valamint egyes példányokat a derékra is fel lehet helyezni. Némelyik esetben még a lakáskulcs is elfér az iPhone XS tokban, nemcsak a telefont tudja elrejteni benne. Persze a hétköznapokra is szerezhet tokot, amit mind a munkahelyén, mind pedig az otthonában fog használni.

Az ütődésektől védi meg a telefont a mobil tok

Nem számít, hogy hol tartózkodik vagy épp milyen napszak van, állandó jelleggel kell ügyeljen az okoskészülékre. A mobil tok azért tudja annyira jól megvédeni az eszközt, mert pontosan lefedi minden porcikáját a telefonnak. A hátlapot és a széleket nagyszerűen védi, azonban némelyik kihajlítható változat a képernyőket is óvja. Amennyiben csak a hátlapot védi, úgy szükséges lehet még az üvegfólia felvitele. A minimalista mobil tok megnyilvánulhat egy letisztult színben.

Meglehet, hogy találni fog olyat, aminek az árnyalata megegyezik a telefonéval. Ezáltal ugyanabban a színben pompázhat a készülék, mint amilyen az eredeti, csupán védve van az ütődésektől. Vannak mintával ellátott színes változatok is, amelyekkel bármikor öltöztethetik a készülékét. A mobil tokhoz illesztheti a táskája vagy épp a cipője színét. Szerencsére pár ezer forintért már kapni fog tokokat, ezért a kedve szerint váltogathatja azokat, illetve egyszerre több példányt is beszerezhet pár kattintással.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.