Kábel tv szolgáltatás vidéken is

Azok az emberek, akik vidéken élnek, ritkábban tévéznek. Ezért kevés család rendelkezik kábel tv szolgáltatással. A legtöbbjük parabola antennával próbál néhány csatornát befogni, viszont nem minden esetben járnak sikerrel.

kabel-tvAz időjárás viszontagságai nagyban befolyásolják, hogy mikor tévézhetnek. Ezért az Invitel Csoport kábel tv szolgáltatást ajánl fel minden olyan vidéki családnak, akik még nem fizetnek elő más szolgáltatónál. Ha esetleg elégedetlen a jelenlegi kábel tv szolgáltatójával, próbálja ki az Invitel Csoport csomagjait! Minőségi és olcsó televíziózást biztosítunk családja számára.

Az analóg kábeltévé szolgáltatás azt jelenti, hogy legnagyobb részben magyar nyelvű, illetve regionális csatornákat nézhet az előfizető. Továbbá rádiócsatornák is elérhetőek. Az előnyökhöz sorolhatjuk, hogy háztartáson belül akár több készülékre is beköthető az analóg kábel tv, és értelemszerűen a havi díj ugyanannyi, mint ha egy tévékészüléket használna. A kép- és hangminőség magas fokú. Analóg csomagjaink közül választhat az alap, információs vagy családi közül. További részletekért keressen fel bennünket!

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.