Igazán esztétikus a szögletes zuhanykabin

Egyes fürdőszobákban nem fér el egy nagyobb kád, ezért a tulajdonosok a zuhanykabin mellett döntenek. Sőt, sokszor az is előfordul, hogy a lakók eleve nem szeretnek fürödni, ezért inkább a tusoló kabint választják, amelyiknek alkalmazása kényelmes és egyszerű.

H2O PROJECTA

H2O PROJECTA

A nyílóajtós, szögletes zuhanykabin eleganciája miatt lett igazán népszerű, amelyik esztétikus jellegének köszönhetően igenis emelni tudja a legigényesebb fürdőszoba külalakját is. Ennél a kelléknél a nagy, letisztult felületek tökéletesen illeszkednek, a manapság nagyon kedvelt, minimalista dizájnhoz. A szögletes zuhanykabin egyik érdekessége, hogy egy igen alacsony, alig 4 centis zuhanytálca tartozik hozzá.

Ekkor a burkolást végző szakértő az aljzatra és a vakolatra egy speciális vízzáró réteget visz fel, majd erre a felületre kerül fel a csempe. A szögletes zuhanykabin esetében a víz gondmentes elfolyásáról a speciális kialakítású, padlóba süllyesztett zuhanyfolyóka gondoskodik. Ez, akárcsak a szögletes zuhanykabin, hibátlanul passzol az igényesen kialakított fürdőszoba összképéhez. Ezért is szeretik ezt rengetegen.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.