Hol kedvezőek a pezsgő árak?

Közeleg a szilveszter és sokan utolsó pillanatra hagyják annak az italnak a megvételét, amelyikkel a világ számos pontján, emberek milliói köszöntik az új évet és mondanak búcsút a réginek. Természetesen a pezsgőről van szó, amelyik hazánkban is igen nagy kedvenc.pezsgo

Sokan úgy gondolják, hogy a pezsgő árak ebben az időszakban, épp a felkapottság miatt, nagyon megemelkednek. Az igazság azonban az, hogy rengeteg webboltban az árak éppen ekkor csökkenek. Az idrinks.hu oldalon is ez a helyzet. Épp emiatt döntenek úgy sokan, hogy innen rendelnek. De mi is a pezsgő és mi teszi azt annyira ellenállhatatlanná?

Nos, sokakat biztosan nem lep meg, hogy a champagne egy erősen savas borból készül. A lassú erjedés során, hirtelen beálló hőmérséklet-zuhanásnak van kitéve, így az erjedés nem lesz teljes és marad bizonyos mennyiségű cukortartalom.

Ez adja meg a nedűnek azt a különleges ízt, amit rengetegen imádnak. Tanácsos hát ellátogatni a fent említett weblapra, ahol a pezsgő árak igenis alacsonyak és pénztárcabarát jelleggel bírnak.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.