Hogyan válasszak magamnak alkalmi ruhát?

Ez mindig sarkalatos téma, hiszen egy alkalmi ruha kiválasztása nemcsak évszaktól, de alkalomtól  a korunktól és testalkatunktól is nagyban függ. De nézzük csak át azokat az irányvonalakat, melyek mérvadóak és egyben segítenek eligazodni az Alkalmi ruhák forgatagában.  Alkalmi ruhát számos alkalomra vehetünk, a keresztelőn át az esküvőkön keresztül egészen a téli koktélpartikig és bálokig.

alkalmi ruha webshopAlkalom lehet egy szilveszteri party, de akár egy születésnapi buli is. ezekre az alkalmakra nyújt megoldást a Fashion Plus alkalmi ruha webshop csodás, folyamatosan bővülő termékkínálatával, divat tippjeivel és kategorizálásával. Ha feljelentkezünk a hírlevélre akkor pedig nemcsak szuper akcióknak lehetünk részesei, de a legújabb trendekről is tájékozódhatunk, melyekhez persze felajánlja legújabb alkalmi ruha kollekcióját is. Divat tippek menüjében pedig megtalálhatod az alkatodhoz illő alkalmi ruhát, természetesen mindebben segít mérettáblázata is.

Kiemeli , hogy alkalmi ruha választás esetén mindhárom méretedet, azaz mellbőséget a derékbőséget és a csípőbőséget is figyelembe kell venni bizonyos típusoknál.  Korosztályodnak és az alkalomnak megfelelően pedig válogathatsz az elegáns, szigorúbb szabású alkalmi ruhákat, melyek hosszabb szoknyával rendelkeznek. ezek az un. alkalmi midiruhák, valamint ha egy partihangualtú bankettre vagy koktélpartira vagy hivatalos akkor az extravagánstól egészen a klasszikus darabokig találsz magadnak alkalmi miniruhát.

Ezen a menüponton belül a szuperminitől egészen a fodros szoknyájú alkalmi ruhákig bármit megtalálsz, akár esküvőre, akár szilveszteri partib aakár karácsonyi vagy születésnapi koktélpartira vagy hivatalos. Elegáns, kifinomult bálokra pedig a báli ruhákból, hosszú szoknyájú alkalmi ruhákból, azaz a maxi ruhákból választhatod ki a legmegfelelőbbet. ha nem vagy ‘királylány’ típus, akkor a neked a maxi overálokat ajánlja fel, melyek nemcsak nagyon kényelmesek, de extravagánsak és csodásak is egyben!

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.