Gyerekszobába fenyő emeletes ágy

Ahhoz, hogy kiválasszuka legjobb emeletes ágyat több tényezőt is figyelembe kell vennünk.

A fenyő emeletes ágyak szilárdak és általában jó súlyt képesek megtartani, de tartósságuk szempontjából sok múlik a használt fa típusán. A fenyő emeletes ágyak általában klasszikus megjelenésűek, választhatunkbeépített fiókokkal készítettet is, amelyekben kényelmesen tárolhatunk ruhákat, vagy játékokat is.

A bútor gyártók kínálatában különböző fémekből gyártott emeletes ágyak ismegtalálhatók, amelyek nehezek ugyan, de olcsóak és könnyem összeszerelhetők. Esztétikailag azonban jelentősen eltérnek a fenyő emeletes ágyaktól.

A legjobb fenyő emeletes ágyak  kiválasztásához több jellemzőt is figyelembe kell venni.

Az emeletes ágyak, ha megfelelően vannak felépítve és összeszerelve, szerkezetileg biztonságosak.

  • Biztonság:

Ha az ágyat gyermekek fogják használni, a biztonságra kell először figyelni. A fából vagy vasból készült emeletes ágyakat kizárólag „egészség biztos” anyagokkal lehet festeni.

  • Létra: 

A fenyő emeletes ágykeretnek a két emeletet összekötő létránakerősnek, a lépcsőfokoknak pedig szilárdnakkell lennieahhoz, hogy a gyermek biztonságosan feljusson a felső szintre. Különösen akkor, ha a fenyő emeletes ágyat gyermekek használják, fontos biztonsági oldalakkal ellátni.Többféle praktikus megoldású „létrával” választhatunk fenyő emeletes ágyat.

Szín:

A fenyő emeletes ágyak bármilyen színűre festhetők, ha nem akarjuk a fenyő természetes színét megtartani.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.