Fontos a strapabíró ágykeret

Ha matracvásárlásról van szó, általában csak a matrac kiváló minőségét emlegetik, amit nem is szeretnék megkérdőjelezni, mert valóban fontos, hogy megfelelő alátámasztást adjon a gerincnek, kellemes érzetet adva nekünk az éjszakai pihenés során.
Pedig szintén nagyon fontos, hogy egy erős, masszív ágykeretünk legyen.

agy-2 Mivel sok tevékenységet folytatunk az ágyon és a gyerekek ugrálását, és hancúrozását nem fogja bírni akármi. Könnyen megeshet, hogy az ágy kerete megreped, vagy el is törik, ha nem a megfelelő minőségű anyagból készült terméket vásároljuk meg.

Régebben talán nem is volt más ismert, könnyen formálható alapanyag, hanem csak a fa. Fenyő, tölgy, bükk, akác és még sorolhatnánk a típusokat, de mindre igaz lenne, hogy a tömör fából készült ágyak sokkal többet bírnak, mint más féle társaik. Mára már a farost lemez, parafa, és egyéb könnyebb alapanyagból készült ágykeretek tömegeivel találkozhatunk az áruházakban. Sokszor a designra költenek a megrendelők, viszont a még így is drága, bár szép ágykeret sajnos kevésbé lesz erős. Ezek általában rövid időn belül zavaróan nyikorognak, recsegnek is, ami este igen zavaró. De egy tömör, szépen lekezelt fa keret is designos, ami sokkal inkább alkalmas lesz a matrac tartására.
Az ágykeret után pedig a matrac megtartója, az ágyrács kérdése is igen fontos, hogy teljes mértékben egy kényelmes és erős ágyat kapjunk!

This entry was posted in Termék. Bookmark the permalink.