Fontos a fémhulladék minősége

Manapság is nagyon egyszerűen meg lehet válni a különféle vas, réz és alumínium hulladékoktól. A különféle méhtelepeknek köszönhetően a fémhulladék gondoktól mentesen eladható. Mire érdemes figyelni az üzletelés során? Sokan azt hiszik, hogy a fémhulladékiparban nagyon sok az átverés és minden telephely arra hajt, hogy olcsóbban vegye meg a kliens által kínált portékát.

Lehet, hogy egyes helyeken ez így van, de azt biztosra veheti az ember, hogy a Méhes Hulladék cégnél ez elfelejthető. A szakemberek és a menedzsment is arra törekszik, hogy a lehető legkorrektebb feltételek mellett történjen a fémhulladék megvétele.

Ha valaki nem ezt a méhtelepet választja, akkor nem árt óvatosnak lenni, De pontosan mire is kell ügyelni? Milyen procedúrák során történik a legtöbb átverés? Nos, a mérlegelés és a kerekítés alatt valóban szükséges odafigyelni. A mérésnél csakis egy hitelesített mérleg jöhet szóba, a kerekítésnél pedig tudni kell, hogy csak egész értékekkel történhet a fémhulladék beszerzése.

Tehát 2,9 kilogramm rézből csak kettőt tudnak átvenni a szakértők. A vásárláskor az is nagyon fontos, hogy milyen a hulladékanyag minősége. Szinte minden hulladékanyagból különböző minőségeket különböztetnek meg a profik.

Vashulladék felvásárlás: lényeges a nívó

A rendelkezésre álló hulladék színvonala és ára nagymértékben függ a szennyezettségétől és a vastagságától. Ezen két tulajdonságot mindig alaposan megfigyelik a munkatársak a vashulladék felvásárlás során.

Abban az esetben, ha a leadásra szánt a hulladék több anyagból áll, tehát például vasból és rézből is, akkor szinte minden esetben olcsóbb anyag árában történhet a vashulladék felvásárlás. Aki többféle anyagból álló hulladékot hoz be telepre, a kollégák figyelmeztetik az ügyfelet, hogy az adott tárgy szétszedve többet ér.

Ezt nem azért teszik, hogy belekössenek valamibe, hanem épp ellenkezőleg: azért, mert segíteni szeretnének. A cél mindig is az, hogy a vashulladék felvásárlás korrekt módon történjen és mind a két fél jól járjon. Maximálisan meg lehet bízni a meheshulladek.hu csapatában.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.