Dubai ma már az olcsón elérhető városok közé tartozik

Hatalmas változáson mentek keresztül a Dubai árak, hiszen pár évvel ezelőtt több száz ezer, vagy akár egy millió forintba is került egy Dubai pihenés. Jó pár család, pontosan a magas árak miatt mégis másik úti cél mellett döntött, ám a vágyakozás megmaradt. Jó hírünk van, hiszen az utóbbi időben egyre több megfizethető Dubai utazást kínálnak és a szállásköltség sem túl magas (lásd: szallaskeres.hu).

Az oldalon számtalan ajánlat közül választhatjuk ki a számunkra ideálist. Vadonatúj apartmanok és villák kínálják szállásaikat. 2, 4 de akár 12 fő befogadására alkalmas szállásajánlatokkal is találkozhatunk, így a nagyobb baráti társaságok is benevezhetnek egy Dubai útra.  A 12 fős luxusvilla szezontól függően már 500 000 forint környékén bérelhető éjszakánként, amely 40 000 forint környékére jön ki fejenként.

Amennyiben azt is nézzük, hogy ez a luxus villa minden kényelemmel felszerelt és egy gyönyörű sétányon fekszik akkor ez a szálláshely bizony megfizethető áron érhető el. Természetesen ennél sokkal olcsóbb árfekvésű ajánlatokkal is találkozhatunk.  A sokszor úszómedencével ellátott szállások minden igényt kielégítenek, így a szállás lefoglalása után már csak a repülőjegyről kell gondoskodnunk.

A szállás kereső oldal mindenben a segítségünkre lesz, hiszen minden egyes szálláshoz több fényképet is feltöltenek, hogy még egyszerűbbé tegyék számunkra a választást. Az árak mindig forintban vannak megadva, de az árfolyamváltozások miatt, akár sokkal olcsóbban is kifizethetjük a szállást, ha jó időben foglaljuk le.

Érdemes mindig a dollár árfolyamot figyelni, hogy amikor kedvező az árfolyam azonnal le tudjuk foglalni a nyaralásunkat. A szálláskereséssel egyidőben érdemes elindítani a repülőjegy keresgélést is, hiszen a helyek mindenhol gyorsan fogynak. Ezen a nyáron is nagyon sokan fognak Dubaiba utazni a megfizethetőbb árak miatt, hiszen lassan egy egyiptomi nyaralás áráért is eljuthatunk ebbe a csodálatos országba. A lefoglalható szállásokat minden korosztálynak ajánljuk, hiszen a kínálat igen széleskörű, mint ahogyan az árak is.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.