Balatoni szállás kutyával kompromisszumok nélkül

Nincs is annál rosszabb, amikor dilemmába kerülünk a nyaralással kapcsolatban. Tényleg ki kéne hagyni a vakációzást, pusztán azért, mert nem tudjuk magunkkal vinni a kutyát?

Ezen többé nem érdemes morfondírozni, hiszen létezik egy balatoni szállás kutyával, ami hatalmas körbekerített füves területtel, szép környezettel és számos extrával rendelkezik, ami a kutyabarátok kényelmét szolgálja.

Még 1-2 nap nem a világvége, talán le tudjuk passzolni a kutyust a legjobb barátnak vagy valamelyik családtagnak, de ez sokszor csak félmegoldás, nem beszélve arról, hogy mekkora érzelmi sokknak tesszük ki az ebet, hiszen neki sokkal nehezebb feldolgozni a gazdi távollétét. Érthető, hogy sokan nem is tudnak önfeledten nyaralni úgy, hogy közben nincs velük a „legjobb barátjuk“.

Fonyódon a balatoni szállás kutyával együtt igénybevehető, ahol zavartalanul tölthetjük az időt négylábú barátunk társaságában úgy, hogy közben mi sem zavarunk másokat. Sőt, könnyen lehet, hogy új ismeretségekre teszünk szert, mivel minden gazdi imád hosszasan a kedvencéről beszélgetni.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.