Az innovatív utasításokkal ellátott Samsung távirányító

Valószínűleg mindenki ismeri a Samsung vállalatot és a termékeit. Legelőször talán a telefonok ugranak be, hiszen piacvezető a csúcskategóriás készülékek megalkotásában. Azonban ne felejtse el, hogy az egyszerű modelltől megkezdve, egészen a 4K élességű televízióig terjed a felhozatal.

Samsung távirányító

Samsung távirányító

A Samsung távirányító eme televíziókat távolról is képes irányítani. Míg a régi időkben ultrahangos és fénysugaras technológiákat alkalmaztak, manapság a legtöbb eszköz infravörös sugárral működik. Mindegyik távirányító LED diódával van ellátva, ami a gombok lenyomásakor az infravörös sugárral továbbítja a parancsot.

A Samsung távirányító által kibocsátott sugár az emberi szem számára teljesen láthatatlan. Megeshet, hogyha a sugár útjába kerül valami, akár tárgy, akár ember, az utasítás nem jut el a készülékig. A napjainkban létező Smart TV-n már nemcsak filmeket nézünk, de az internetet is böngésszük. Ezért a Samsung távirányítónak az innovatív modellje több gombbal lett ellátva. Akár hang- vagy gesztusvezérléses készüléket is találhat a készüléken.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.