Az áfonya termesztés legfontosabb szempontjai

A különféle gyümölcstermők igencsak kedveltek házakban a kertek, belső járdák szegélyezőjeként. Az áfonya termesztés ebben a tekintetben talán a többi vetélytársa előtt áll, hiszen ez még esztétikailag is szép látványt nyújt.

áfonya termesztés

áfonya termesztés

Természetesen nagyon egészséges a termése is, elsősorban magas vitamin- és ásványi anyag tartalma miatt. Az áfonya termesztésnél a metszésre és az ültetésre egyaránt nagy figyelmet kell fordítani, annak érdekében, hogy ideális terméshozamot tudjon produkálni.

A napos vagy félárnyékos helyeket kedveli, vagyis semmiképpen nem szabad állandó naptakarásba helyezni, időszakosan, legalább valamelyik napszakban biztosítani kell a fényt. Leginkább a nedves talajt kedveli, ezért erre már ültetéskor is ügyelni kell, valamint az öntözés is nagy jelentőséggel bír. Az áfonya termesztéshez, első lépésben egy megbízható eladót kell találnunk, ahol jó minőségű áfonyabokrot lehet vásárolni és a megyeriszabolcskerteszete.hu internetes áruház pontosan ilyen hely. Lépjen be és szerezze be amire szüksége van!

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.