Akár otthon is készülhet különleges forró csoki!

Amikor beköszönt az ősz és hűvösbe fordulnak a reggelek és esték, akkor vágyunk igazán a meleg, kellemes állagú, finom italokra. Nem csak reggel, hanem délután, vagy este a kedvenc filmünket nézve is jól esik egy forró csoki. Az Ízesmix kínálatában minden megtalálható, ami egy tökéletes vagy épp különleges forró csoki elkészítéséhez szükséges akár az otthonunkban. Nem kell hozzá konyhatündérnek lenni, csak össze kell keverni az alapport a megfelelő folyadékkal, melegíteni és máris kész van. Az Ízesmix kínálatában a klasszikus ízektől kedve, az epren át az almás pitéig számos ízt megtalálhatunk. Sőt, bármilyen szezonban fogyaszthatjuk, hiszen minden évszakra megtalálható az éppen jellemző ízvilág. A nyári napok közkedvelt gyümölcse az eper, amit ha forró csokoládéval ötvözünk, igazán különleges italt kapunk.

A gyümölcs szerelmesei válogathatnak még a meggy, a narancs, a kókusz és a banán ízek közül. Az őszi szezon nagy slágere a klasszikus csokis és fehér csokoládés mellett a mogyoró ízű forró csoki. Gondoltad volna, hogy a tél és a karácsony hangulatát is lehet fokozni egy különleges forró csokival? A fahéjas és mézeskalácsos ízesítés ebben segít.
Az Ízesmix kínálata itt még nem merül ki, a valóban különleges forró csoki kínálat csak most következik: forró csokoládé valódi gyümölcsdarabokkal! A Hotfrutti termékcsalád kiváló választás azoknak, akik imádják a valódi gyümölcs ízét még a forró italokban is. A Hotfrutti termékcsalád 6 különleges ízt kínál: eper, málna, kókusz, chilis-narancs, zserbó és almás pite. További különleges forró csokink még a cukormentes tejcsoki és a cukormentes fehér forró csoki. Kóstolgass bátran, bármelyik ízt fogod választani, biztosan nem fogsz csalódni!

This entry was posted in Termék. Bookmark the permalink.