A szagtalanítás fontos szempont az otthonokban

Otthonaink kellemes és komfortérzetének egyik feltétele a tiszta és illatos légkör. Senki nem szereti kellemetlen szagok közepette élni a mindennapjait, azonban ez sok esetben elkerülhetetlen. A konyhában, a fürdőszobába, a szemetes környékén folyamatosan szembesülünk rossz szagokkal.

Ezt elkerülendő, a szagtalanítás több formája is ismert, például a légfrissítő spray használata. Azonban lássuk be, hogy ez csak „tűzoltásra” felel meg, nem elég hatékony a cél elérése érdekében. Az igazán hatékony szagtalanítás megfelelő készülék használatával érhető el, amelyik konkrétan a szagokat okozó baktériumok elpusztításával és a mérgező gázok semlegesítésével váltja be igazán a várt reményeket.

A baktériumok elpusztulása a negatív ionok taszító hatásából eredő reakció és erős antioxidáció eredménye. Az aktív szén pedig abszorbens szűrő, ami eltávolítja a háztartási vegyszerek kellemetlen szagát. Ez a kettős elegy nyújtja a tökéletes szagtalanítás biztonságát. A Blueair készülékek nem bocsájtanak ki ózont a folyamat során, ezért még környezetbarátok is.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.