A padlóösszefolyó duguláselhárítása már a szaki dolga

Dugulási probléma merült fel a fürdőszobában, eldugult a padlóösszefolyó, mellyel nem tud megbirkózni? Ha azonnali megoldásra van szüksége, hívja a Duguláselhárítás Profin szakembereit, akik modern technológiával, profi felszereléssel, gyors és szakszerű munkájukkal elhárítják a problémát.

padloosszefolyoDe mi okozza a dugulást? Dugulás általánosságban akkor alakul ki, ha a vízvezeték szerelők hanyagul végezték a munkájukat, ha nem megfelelő vastagságú csövet helyeztek el, a lejtés szöge nem megfelelő, az illesztések nem megfelelő módon lettek kialakítva. De sok esetben nem a lefolyórendszerek szakszerűtlen kiépítése felelős a dugulásért, hanem a helytelen használatuk okoz dugulást.

A fürdőszobában lévő dugulást sok esetben a vízkő okozza, mely évek alatt rakódik a cső falára, mely, ezáltal túlságosan levékonyodik, de sok esetben a hajszálak, vagy éppen a háziállatok szőre okozhat problémát, ami szintén a dugulás kialakulásához, vagyis a lefolyók elzáródásához vezet. Ezért a padlóösszefolyó duguláselhárítása nem egyszerű dolog.

Annak érdekében, hogy a padlóösszefolyó duguláselhárítása ne vezessen el bontáshoz, hívjon inkább szakembert, aki profi felszereléssel rendelkezik.  A nagynyomású csatornamosó berendezések olyan alapos munkát végeznek a vízvezeték-hálózaton belül, ami kipucolja még a legapróbb szennyeződéseket, a dugulást kiváltó gócpontokat is a rendszerből. Így a bontást csak csőtörés esetén nem lehet elkerülni.

És végül egy jótanács: kerülje a vegyszereket, amennyire csak tudja. Ezek az erős vegyszerek nemcsak károsak, de drágák és érdemben nem segítenek, népszerűségüket csupán a színes és hangzatos reklámoknak köszönhetik. Az erős szerek legfeljebb enyhítenek valamit a duguláson, de végleges megoldást nem nyújtanak.

 

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.