A marketingnek mindenhol jelen kell lennie

Bár mára már egyre többen vásárolnak online és ez évről évre 5-8%-al nő, azért még mindig létezik szerencsére a való világ, és remélhetőleg ez így is marad. Azok a cégek pedig, akik nem csak online léteznek, hanem tényleges boltot, üzletet működtetnek, jól teszik, ha a marketing tevékenységük egy részét is ide koncentrálják.

A jó logó és annak megfelelő kialakítása, elhelyezése az egyik legfontosabb marketingfogás egy üzlet számára. A habbetű logó könnyedén felszerelhető, szinte bárhová és megfelelően feltűnő is lehet, már ha az a cél. Sok esetben a kevesebb több, amit a nagy cégek a hab betűk használatakor is nagyon ügyesen alkalmaznak. A minimalista stílusú habbetű feliratok, vagy logók, sokszor nem is igazán vonják magukra a tekintetet, de ügyes elhelyezéssel mégis, szinte „beégnek” a vásárlók tudatába, pontosan azt a hatást érve el, ami a marketing legfontosabb célja.
Nem véletlen, hogy a világmárkák, mióta csak léteznek a hab betűk, előszeretettel alkalmazzák azokat üzleteikben, sokszor teljesen visszafogott stílusban, de van, hogy nagyon is feltűnő, hatalma, színes elemeket készítve belőle. A lényeg, hogy elérje a célt, azt az üzenetet közvetítve a vásárló felé, hogy valóban profi, megbízható és komoly üzletben tartózkodik.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.