A hyaluronsavas ráncfeltöltés érzéstelenítéssel, fájdalommentesen történik

A férfiakat és a hölgyeket jogosan zavarják az idővel megjelenő szarkalábak és a ráncok. Szerencsére a www.koec.hu oldalon bemutatott centrumban, a hyaluronsavas ráncfeltöltés segítségével mindenféle mellékhatás nélkül szabadítják meg a szakemberek a klienseket az arcukon, a különböző részeken jelentkező ráncoktól, a szem körüli karikáktól, sőt, akár bemélyedt hegektől is. Miért is ajánlatos a hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett dönteni? Főként azért, mert ez az egyik legmodernebb eljárás. A beavatkozás során vékony tű vagy tompa végű flexibilis, úgynevezett kanül segítségével a speciális savat juttatják az orvosok a bőrbe. Ettől a ráncok kisimulnak, a vonások lágyabbá válnak.

hyaluronsavas ráncfeltöltésA hyaluronsav nem mellesleg az emberi test egyik fontos alkotóeleme, amelyik megköti a vizet a szervezetben, hidratál és feltölti a bőrt. Azonban az öregedéssel ebből egyre kevesebb van a szervezetben. A hyaluronsavas ráncfeltöltés eredményeképpen az ember ismét örülhet a természetes, fiatalos bőrének. Mire lehet még számítani?

Nos, fontos megjegyezni, hogy a beavatkozás az arcon, homlokon, nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja. Nem mellesleg a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak. Ennek a férfiak és a hölgyek is egyaránt nagyon örülnek. A hyaluronsavas ráncfeltöltés igen pozitív tulajdonsága még az, hogy képes csökkenteni az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, illetve el tudja simítani a szájzugban, száj körül megjelenő ráncokat, amelyeket fel is tölt. Mielőtt egy páciens igényli ezt a szolgáltatást, szeretné tudni a teljes eljárás menetét. A hyaluronsavas ráncfeltöltés nem igényel többet, mint fél órát, és minden helyi érzéstelenítéssel, fájdalommentesen történik.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.