A GU10 kiváló fényforrás

A fényforrások kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Az energiatakarékosság, a hatékonyság, a színvisszaadás és sok esetben az ár is befolyásoló tényező lehet. A GU10 önmagában is kiváló megvilágítást eredményez, és teljes mértékben eleget tesz a felsoroltaknak. Ez a típusú LED izzó a halogén változat utódjaként jött létre, azzal a különbséggel, hogy a kerámia foglalatnak köszönhetően nem melegszik. A GU10 akár 15 évig is kiváló fényforrást biztosíthat az adott helyiségben. Az energiatakarékos kivitelezés nagyban hozzájárul az izzók hosszú élettartamához. Energiafogyasztásuk csupán töredéke a korábbi változatoknak. Koncentrált, irányított fényt bocsátanak ki, amely egy hagyományos lámpa esetében jóval nagyobb áramfogyasztást igényelne.

A színhőmérsékletet illetően, a GU10 izzók meleg vagy hideg fehér színárnyalattal választhatóak. A LED fényforrások nemcsak otthonában biztosíthatják a hatékony megvilágítást, de műtermek, kiállítások és éttermek esetében is ideális megoldást jelenthetnek. Helytakarékosság szempontjából is rendkívül előnyösek, akár rejtett felületekre is beépíthetőek. Egymástól kellő távolságba elhelyezve, nagyobb helyiségek megvilágítását is hatékonyan látják el a GU10 különböző változatai. A termékek 3 éves garanciával kaphatóak. A műhelyek, kamrák és a mellékhelyiségek is hatékony fényforrást igényelnek.

Az Inesa által felkínált mennyezet világítások alapvető funkciója a célzott területek, esetenként tárgyak megvilágítása. Az említett helyiségek esetében nem mérvadó az egyenletes fénykibocsátás, sokkal inkább a vizuális komfort az, ami számít. A mennyezet világítások igazán energiatakarékos opciója a LED technológiával készített lámpa, amely kifejezetten beltéri használatra alkalmas. A korábbi változatokhoz viszonyítva jóval kevesebb az energiaigénye, ami viszont nem megy a teljesítménye rovására. Hatékony és megbízható fényforrásnak számít a szorgalmi helyiségek optimális megvilágítására.

Az innovatív technológiának köszönhetően a mennyezeti világítások kivitelezése olyan funkciókkal bővül, mint a beépített mozgásérzékelő. Ez a fejlesztés lehetővé teszi a helyiség időszakos megvilágítását, amely rendkívül költséghatékony lehet. A LED fényforrás először kisebb teljesítményen működik, majd a mozgás megszűntével 1 percen belül teljesen ki is kapcsol. A mennyezet világítások funkcióját ellátó termékek széleskörű választékban kaphatóak. Így igény szerint választhatja ki az adott helyiség megvilágítására leginkább alkalmas darabot, amelyhez a gyártó 3 év cseregaranciát biztosít.

This entry was posted in Szolgáltatás. Bookmark the permalink.