8 féle emblémázás reklámajándékokra

Ön is szeretne cége számára reklámajándékokat készítetni? Akkor előbb tudnia kell, hogy 8 típusú emlémázás közül is választhat. Az, hogy milyen fajta eljárást alkalmaznak a reklámajándékok emblémázására, természetesen nagyon függ az arra szánt tárgyak típusától is. Íme a 8 leggyakorabban alkalmazott emblémázás:

Szitanyomás – egybefüggő emblémák, szövegek és minták nyomtatására alkalmas, nagy tételben való rendelésnél gazdaságos. Alkalmazható papír, fa, üveg, fém vagy textil felületekre.

Tamponnyomás – ez az eljárás sík és ívelt felület logózására alkalmas, gazdaságos és gyors. Fém, fa és műanyag ajándéktárgyakat emblémázhatunk így.

Direkt nyomtatás – e technológiával bonyolultabb grafikák is nyomtathatók olyan textil felületekre, amelyek legalább 60% pamutot tartalmaznak.

Szublimációs nyomtatás – ezzel a módszerrel fehér, műszálas textilből vagy más anyagból készült reklámajándékok logózhatók. Az eljárás hátránya, hogy pamut anyagok, bőr, kezeletlen fém, fa, kerámia és üveg, illetve sötét színű termékek esetében nem alkalmazható.

Flex nyomtatás – A flex gumis tapintású nyomatot eredményez. Legfeljebb három színből álló minták készítésére alkalmas. Ennek az emlémázásnak az előnye, hogy kis mennyiségben sem drága.

Flock nyomtatás – ezzel a technológiával domború, bársonyos tapintású nyomatot kapunk a textil felületeken. Maximum 3 szín nyomtatható vele és az eredmény rendkívül tartós.

Hímzés – gépi hímzéssel bármilyen bonyolult minta felvihető a textíliákra. Nagy tételben gazdaságos és kiválóan alkalmas baseballsapkák, sportmezek, törölközők logózására.

Gravírozás – ezzel az elegáns és tartós megoldással jól olvasható feliratok készíthetők. A módszer fém, fa és bizonyos fajta műanyagból készült céges ajándékok emblémázására alkalmas.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.