Igazán esztétikus a szögletes zuhanykabin

Egyes fürdőszobákban nem fér el egy nagyobb kád, ezért a tulajdonosok a zuhanykabin mellett döntenek. Sőt, sokszor az is előfordul, hogy a lakók eleve nem szeretnek fürödni, ezért inkább a tusoló kabint választják, amelyiknek alkalmazása kényelmes és egyszerű.

H2O PROJECTA

H2O PROJECTA

A nyílóajtós, szögletes zuhanykabin eleganciája miatt lett igazán népszerű, amelyik esztétikus jellegének köszönhetően igenis emelni tudja a legigényesebb fürdőszoba külalakját is. Ennél a kelléknél a nagy, letisztult felületek tökéletesen illeszkednek, a manapság nagyon kedvelt, minimalista dizájnhoz. A szögletes zuhanykabin egyik érdekessége, hogy egy igen alacsony, alig 4 centis zuhanytálca tartozik hozzá.

Ekkor a burkolást végző szakértő az aljzatra és a vakolatra egy speciális vízzáró réteget visz fel, majd erre a felületre kerül fel a csempe. A szögletes zuhanykabin esetében a víz gondmentes elfolyásáról a speciális kialakítású, padlóba süllyesztett zuhanyfolyóka gondoskodik. Ez, akárcsak a szögletes zuhanykabin, hibátlanul passzol az igényesen kialakított fürdőszoba összképéhez. Ezért is szeretik ezt rengetegen.

This entry was posted in Webshop. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük